Közösségi teret nyitottunk

A Siemens Zrt. és a Kandó Kálmán Villamosmérnöki kari Hallgatói Részönkormányzat (Kandó HÖK) együttműködésének keretében új közösségi térrel rendelkező iroda nyílt a Bécsi út 94-96 C. épület 1. emelet 103-as termében. A megnyitó egy kétéves folyamatot zárt le, mely során a Kandó HÖK a Covid-19 járvány következtében elvesztette régi helységét, ahol oltóközpont létesült.

Az új közösségi térben a hallgatók modern és világos környezetben tudnak pihenni, illetve felkészülni a következő órájukra. A frissen elérhető szolgáltatások között megtalálható az étel melegítési és hűtési lehetőség, telefon és laptop töltési lehetőség, illetve szabadon hozzáférhető vezeték nélküli internet is.

A közösségi teret szalagátvágással Arató Márk, a Siemens Zrt. Kommunikációs vezetője és Dr. Csikósné Pap Andrea, a Kandó Kálmán Villamosmérnöki kar Oktatási dékánhelyettes avatta fel. Az átvágást követően a közösségi tér munkálataiban való segítségnyújtás elismeréséért Béda Bálint, a Kandó HÖK alelnöke átadta a Siemens Zrt. és Vincze Tiborné, a Kandó Alapítvány képviselőjének az újonnan alapított „Kandó HÖK Hallgatói Önkormányzatért Díj”-at.

A megnyitón adományozásra is volt lehetőség, ugyanis a Kandó HÖK csokoládégyűjtést szerevezett a kórházakban lévő gyerekek számára. Az így befolyt adományokat a Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány számára ajánlották fel.