Segítség, gólya lettem!

Mindenek előtt gratulálunk sikeres felvételidhez a Kandó Karra! Nagyszerű teljesítmény eljutni idáig, de az igazi kihívások még csak most várnak Rád. Most, hogy túl vagy az érettségin, hamarosan megláthatod a középiskola semmiség volt az egyetemhez képest. Itt minden nagyobb – a baráti kör, a bulik és persze a tananyag is…. Már az első hetekben annyi információval árasztanak el, hogy úgy érezheted, belefulladsz a sok szabályzatba, tájékoztatóba. De mi, a Kandó Kari Hallgatói Önkormányzat, azért vagyunk, hogy segítsünk! Ezen az oldalon összegyűjtünk nektek néhány dolgot, amire szükséged lesz az a tanévkezdés előtt.

Social media

Amennyiben szeretnél mindig naprakész információkhoz jutni a tanulmányokat és a hallgatói életet illetően, abban az esetben javasoljuk számodra az alábbi oldalak követését:

Gólyatábor, gólyatali

Hamarosan igazi egyetemista leszel, de előtte vár rád a Kandó x Ybl x Rejtő x AMK Gólyatábor, vagyis a KYRA GT! Egy új időszámítás kezdődik most az életedben, sok-sok új élménnyel, és bizony nehézséggel is. A magányos rókák kora lejárt, a következő néhány év bizony kőkemény csapatjáték lesz. Ehhez szeretnénk mi egy kis segítséget nyújtani, hogy sok-sok új barátot szerezz, akikkel együtt léphetitek át a nehézségeket és küzdhettek egy-egy nehéz ZH alatt a következő 3+ évben.

Tudjuk, hogy rengeteg kérdés van még a fejedben, hogy milyen is lesz Óbudaisnak lenni, de ne aggódj, hiszen mi – Rókák – azért vagyunk, hogy ezekre a kérdésekre válaszoljunk. A KYRA Gólyatáborban megtudhatsz majd mindent, ami ahhoz kell, hogy felkészülve kezdd az évet. Bizonyára rengeteget hallottál már más egyetemista ismerőseidtől, hogy mennyire emlékezetes esemény a Gólyatábor, nos, ez mind igaz, eddigi életed legjobb bulija vár rád! Ha mégse mondták volna, akkor garantáljuk, Te leszel az, aki élete végéig mesélni fogja az élményeket.

Kandó x Ybl x Rejtő x AMK Gólyatábor hivatalos weboldalMinden infó egy helyen

Villamosmérnöki kisokosok

Számos hasznos kisokossal készültünk számotokra, amelyek megkönnyítik az egyetemi életeteket (a tartalom folyamatossan frissül, így érdemes gyakran ellátogatni az oldalakra):

  • Gólya Guide – Használati útmutató az egyetemhez gólyák számára, amely megadja a kezdeti lökést az egyetemi élethez
  • Tantárgyi háló – A tantervi táblázat átláthatóbb, emészthetőbb formája, mely kirajzolja a tárgyak egymásra épülését

Kérdésem van, kinek tehetem fel?

Ha valamire nem találtál választ, az oldalunkon akkor az hello@kandohok.hu címen keress minket!