Hallgatói körök

Spacenetiq hallgatói kör

A Spacenetiq csapata egy olyan hallgatói kör, akiket össze köt az űrkutatás, a tudomány és a repülés iránti érdeklődés és szeretet. Mindemellett pedig azt szeretnék, hogy a Spacenetiq meghatározó eleme lehessen a nemzetközi egyetemi rakétatudománnyal foglalkozó csapatoknak és hogy részt vehessenek az EUROC (European Rocketry Challenge) versenyén.

Bővebb információ: www.spacenetiq.eu

Pneumobil Kör

Pneumobil kör célja egy alternatív hajtású jármű megtervezése és megépítése, amivel az Emerson Nemzetközi Pneumobil versenysorozatában tud versenyezni. A hallgatók a kör foglalkoztatásai során elsajátítják az ipari pneumatika tervezését, ipari vezérlés programozását (PLC), a váz és a karosszéria tervezését és kivitelezését és minden olyan tudást, ami szükséges egy pneumobil megépítéséhez.

Óbudai Media Group

A kör fő célja az, hogy Óbudai Egyetemen rendezett rendezvényeket fotó/videó formájában rögzítse, lehetőségeikhez képest a külön kérésre történő média anyagokat elkészítse, majd ezeket megjelenítse a releváns Facebook-os csoportokban és különböző social media felületeken.