Hallgatói körök

Kandó Túra kör

A 2022-ben alapított Kandó Túra Kör célja, hogy a természetjárás, túrázás, valamint hegymászás iránt érdeklődő hallgatók részt vehessenek néhány hetente megszervezésre kerülő túrákon, ezáltal közelebb hozva őket a természethez. A Kör nem titkolt célja az élmények mellett egy állandó hallgatói közösség létrehozása, továbbá személyes, valamint szakmai kapcsolatok építése.

Várunk minden kedves érdeklődőt havi rendszerességgel megszervezésre kerülő kirándulásainkon!

További részletek: fb.com/kandoturakor

Pneumobil Kör

Pneumobil kör célja egy alternatív hajtású jármű megtervezése és megépítése, amivel az Emerson Nemzetközi Pneumobil versenysorozatában tud versenyezni. A hallgatók a kör foglalkoztatásai során elsajátítják az ipari pneumatika tervezését, ipari vezérlés programozását (PLC), a váz és a karosszéria tervezését és kivitelezését és minden olyan tudást, ami szükséges egy pneumobil megépítéséhez.

Óbudai Media Group

A kör fő célja az, hogy Óbudai Egyetemen rendezett rendezvényeket fotó/videó formájában rögzítse, lehetőségeikhez képest a külön kérésre történő média anyagokat elkészítse, majd ezeket megjelenítse a releváns Facebook-os csoportokban és különböző social media felületeken.