kik vagyunk mi?

Az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kari Hallgatói Önkormányzata (Kandó HÖK) a Kandó kar demokratikus alapon szerveződő és működő érdekképviseleti szervezete.

Feladataink közé tartozik többek között a kari hallgatók hatékony érdekképviselete, a tanulmányi ösztöndíjak számítása és utalásának kezdeményezése továbbá a hallgatói élet támogatása különféle rendezvényekkel.

Bármilyen felmerülő tanulmányi üggyel fordulj hozzánk bátran, segítünk megoldást találni a problémákra!

Elnökség

Mi, azaz a Kandó HÖK elnöksége azért vagyunk, hogy feladatunk végzése mellett segítsük ha bármi kérdésed támad. Ádám Richárd a Kandó Kari HÖK Elnöke, akihez bármivel fordulhatsz, segít megoldást találni. Béda Bálint az Alelnök, akinek a fő területei a közéleti és tanulmányi ösztöndíjak illetve hallgatói körök koordinálása.

Mivel a kar két telephelyén vagyunk jelen, így két Érdekvédelmi ügyekért felelős elnökségi tagunk is van, Andrási Levente Józsefvárosban, míg Takács Lilla Óbudán látja el az ezzel járó feladatokat. Ők leginkább tanulmányi kérdésekben tudnak Nektek segíteni.

Riesz György a PR és rendezvényekért felelős elnökségi tag feladatait látja, ha rendezvényekkel vagy szponzorációval kapcsolatban van kérdésed, őt keresd! Szintén hozzá tudsz fordulni, ha plakátot-hirdetést szeretnél elhelyezni valamelyik felületünkön.

Takács Lilla

Óbudai érdekvédelmi ügyekért felelős elnökségi tag

Andrási Levente

Józsefvárosi érdekvédelmi ügyekért felelős elnökségi tag

Szarvas Rebeka

Gazdasági ügyekért felelős elnökségi tag

Riesz György

PR- és rendezvényekért felelős elnökségi tag

Koordinátorok

A Kandó HÖK elnökségi koordinátorainak feladata az elnökség munkájának segítése, az elnök és a koordinátor irányításával megbízott alelnök, valamint elnökségi tag által adott feladatok elvégzése.

Érdekvédelmi felelősök

Az érdekvédelmi felelősök (ÉF-ek) feladata első sorban a hallgatói megkeresések és problémák összegyűjtése és továbbítása a Kandó HÖK elnöksége felé. Érdekvédelmi felelősöket félévente választjuk szeptemberben és februárban.

Balázs Botond István

Bánszky Botond

Csurgó Bence Zsolt

Eőri Bendek

Fazekas Dominik

Garai Gellért

Gálosi Kristóf

Goldschmidt Ádám

Hoffmann Viktória

Horváth Barnabás

Katona Gergő

Magócsi László

Makszin Mihály

Nagy Dávid

Pénzes Angelina

Reck Nikolasz

Samu Soma József

Schmidt Krisztián

Tomecskó Tamás

Tóth Enikő

Wareka Gyula

Waszlavik Miklós