kik vagyunk mi?

Az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kari Hallgatói Önkormányzata (Kandó HÖK) a Kandó kar demokratikus alapon szerveződő és működő érdekképviseleti szervezete.

Feladataink közé tartozik többek között a kari hallgatók hatékony érdekképviselete, a tanulmányi ösztöndíjak számítása és utalásának kezdeményezése továbbá a hallgatói élet támogatása különféle rendezvényekkel.

Bármilyen felmerülő tanulmányi üggyel fordulj hozzánk bátran, segítünk megoldást találni a problémákra!

Elnökség

Mi, azaz a Kandó HÖK elnöksége azért vagyunk, hogy feladatunk végzése mellett segítsük ha bármi kérdésed támad. Riesz György Máté a Kandó Kari HÖK Elnöke, akihez bármivel fordulhatsz, segít megoldást találni. Fazekas Dominik Lajos az Alelnök, akinek a fő területei a közéleti és tanulmányi ösztöndíjak illetve hallgatói körök koordinálása.

Mivel a kar két telephelyén vagyunk jelen, így két Érdekvédelmi ügyekért felelős elnökségi tagunk is van, Andrási Levente Józsefvárosban, míg Tomecskó Tamás Óbudán látja el az ezzel járó feladatokat. Ők leginkább tanulmányi kérdésekben tudnak Nektek segíteni.

Szarvas Rebeka a Gazdasági ügyekért felelős elnökségi tag feladatait látja el, felelős a kari HÖK teljes költségvetéséért és beszámolásáért a kari HÖK elnökének.

Keresheted az elnökséget ha rendezvényekkel vagy szponzorációval kapcsolatban van kérdésed. Szintén hozzánk tudsz fordulni, ha plakátot-hirdetést szeretnél elhelyezni valamelyik felületünkön.

Andrási Levente

Józsefvárosi érdekvédelmi ügyekért felelős elnökségi tag

Szarvas Rebeka

Gazdasági ügyekért felelős elnökségi tag

Tomecskó Tamás

Óbudai érdekvédelmi ügyekért felelős elnökségi tag

Koordinátorok

A Kandó HÖK elnökségi koordinátorainak feladata az elnökség munkájának segítése, az elnök és a koordinátor irányításával megbízott alelnök, valamint elnökségi tag által adott feladatok elvégzése.

Érdekvédelmi felelősök

Az érdekvédelmi felelősök (ÉF-ek) feladata első sorban a hallgatói megkeresések és problémák összegyűjtése és továbbítása a Kandó HÖK elnöksége felé. Érdekvédelmi felelősöket félévente választjuk szeptemberben és februárban.

Becsó Virág

Csapó András

Csurgó Bence Zsolt

Eőri Benedek

Frank Éda

Gálosi Kristóf

Hámoros Viktor

Hoffmann Viktória

Horváth Barnabás

Katona Gergő

Makszin Mihály

Molnár Ákos Balázs

Nemes Máté Levente

Reck Nikolasz

Szénási Benedek

Wareka Gyula

Waszlavik Miklós

Zatik Péter