kik vagyunk mi?

Az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kari Hallgatói Önkormányzata (Kandó HÖK) a Kandó kar demokratikus alapon szerveződő és működő érdekképviseleti szervezete.

Feladataink közé tartozik többek között a kari hallgatók hatékony érdekképviselete, a tanulmányi ösztöndíjak számítása és utalásának kezdeményezése továbbá a hallgatói élet támogatása különféle rendezvényekkel.

Bármilyen felmerülő tanulmányi üggyel fordulj hozzánk bátran, segítünk megoldást találni a problémákra!

Elnökség

Mi, azaz a Kandó HÖK elnöksége azért vagyunk, hogy feladatunk végzése mellett segítsük ha bármi kérdésed támad.

Riesz György Máté a Kandó Kari HÖK Elnöke, akihez bármivel fordulhatsz, segít megoldást találni. Fazekas Dominik Lajos az Alelnök, akinek a fő területei a közéleti és tanulmányi ösztöndíjak illetve hallgatói körök koordinálása.

Mivel a kar két telephelyén vagyunk jelen, így két Érdekvédelmi ügyekért felelős elnökségi tagunk is van, Nemes Máté Levente Józsefvárosban, míg Tomecskó Tamás Óbudán látja el az ezzel járó feladatokat. Ők leginkább tanulmányi kérdésekben tudnak Nektek segíteni.

Keresheted az elnökséget ha rendezvényekkel vagy szponzorációval kapcsolatban van kérdésed. Szintén hozzánk tudsz fordulni, ha plakátot-hirdetést szeretnél elhelyezni valamelyik felületünkön.

Tomecskó Tamás

Óbudai érdekvédelmi ügyekért felelős elnökségi tag

Nemes Máté

Józsefvárosi érdekvédelmi ügyekért felelős elnökségi tag

Koordinátorok

A Kandó HÖK elnökségi koordinátorainak feladata az elnökség munkájának segítése, az elnök és a koordinátor irányításával megbízott alelnök, valamint elnökségi tag által adott feladatok elvégzése.

Érdekvédelmi felelősök

Az érdekvédelmi felelősök (ÉF-ek) feladata első sorban a hallgatói megkeresések és problémák összegyűjtése és továbbítása a Kandó HÖK elnöksége felé. Érdekvédelmi felelősöket félévente választjuk szeptemberben és februárban.

Szürke Dániel

Bóza Bálint

Csurgó Bence Zsolt

Eőri Benedek

Lenzsér-Móczó Richárd

Samu Soma

Gálosi Kristóf

Johancsik Zoltán

Csintalan Levente

Horváth Barnabás

Becsó Virág

Katona Gergő

Makszin Mihály

Kovács Áron Gábor

Reck Nikolasz

Frank Éda

Szénási Benedek

Wareka Gyula

Magócsi László

Zatik Péter

Hermann Tivadar