kik vagyunk mi?

Az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kari Hallgatói Önkormányzata (Kandó HÖK) a Kandó kar demokratikus alapon szerveződő és működő érdekképviseleti szervezete.

Feladataink közé tartozik többek között a kari hallgatók hatékony érdekképviselete, a tanulmányi ösztöndíjak számítása és utalásának kezdeményezése továbbá a hallgatói élet támogatása különféle rendezvényekkel.

Bármilyen felmerülő tanulmányi üggyel fordulj hozzánk bátran, segítünk megoldást találni a problémákra!

Elnökség

Mi, azaz a Kandó HÖK elnöksége azért vagyunk, hogy feladatunk végzése mellett segítsük ha bármi kérdésed támad. Ádám Richárd a Kandó Kari HÖK Elnöke, akihez bármivel fordulhatsz, segít megoldást találni. Béda Bálint az Alelnök, akinek a fő területei a közéleti és tanulmányi ösztöndíjak illetve hallgatói körök koordinálása.

Mivel a kar két telephelyén vagyunk jelen, így két Érdekvédelmi ügyekért felelős elnökségi tagunk is van, Andrási Levente Józsefvárosban, míg Takács Lilla Óbudán látja el az ezzel járó feladatokat. Ők leginkább tanulmányi kérdésekben tudnak Nektek segíteni.

Kenyeres Martin a PR és rendezvényekért felelős elnökségi tag feladatait látja, ha rendezvényekkel vagy szponzorációval kapcsolatban van kérdésed, őt keresd! Szintén hozzá tudsz fordulni, ha plakátot-hirdetést szeretnél elhelyezni valamelyik felületünkön.

Kenyeres Martin

PR- és rendezvényekért felelős elnökségi tag

Takács Lilla

Óbudai érdekvédelmi ügyekért felelős elnökségi tag

Andrási Levente

Józsefvárosi érdekvédelmi ügyekért felelős elnökségi tag

Koordinátorok

A Kandó HÖK elnökségi koordinátorainak feladata az elnökség munkájának segítése, az elnök és a koordinátor irányításával megbízott alelnök, valamint elnökségi tag által adott feladatok elvégzése.

Hoffmann Viktória

Általános koordinátor

Lipők Dávid

Általános koordinátor

Pénzes Angelina

Általános Koordinátor

Szarvas Rebeka

Gazdasági koordinátor

Érdekvédelmi felelősök

Az érdekvédelmi felelősök (ÉF-ek) feladata első sorban a hallgatói megkeresések és problémák összegyűjtése és továbbítása a Kandó HÖK elnöksége felé. Érdekvédelmi felelősöket félévente választjuk szeptemberben és februárban.

Bánszky Botond

Hoffmann Viktória

Pénzes Angelina Tália

Selmeci László​

Borsodi Gábor

Horváth Barnabás​

Preisendörfer Antal

Sváb Réka

Gálosi Kristóf

Lipők Dávid

Ritter Csaba

Szarvas Rebeka

Vas László Zsombor

Garai Gellért

Magócsi László

Rudnyánszky Miklós

Tóth Csanád András

Goldschmidt Ádám

Migróczi Kinga

Schmidt Krisztián

Tóth Enikő