Rendezvényeink

Gólyatábor

A Gólyatábor az a rendezvény, amit mindenki már jóval azelőtt vár, hogy felvennék az egyetemre. Ez az itt töltött éveitek egyik legemlékezetesebb eseménye, amely általában 4 napot foglal magában. Célja, hogy a gólyák barátságokat kössenek, megismerkedjenek egymással és a felsőbb évesekkel, megismerjék a HÖK és a többi diákszervezet munkáját, így segítve a beilleszkedésüket az Egyetemre. Ezenkívül csapatot építenek, egymással versenyeznek és végre belekóstolhatnak az egyetemi életbe.

Kandó Kálmán Korsó- és Gyűrűavató Szakestély

A szakestély lényege a rituális szabályok szerinti ivással egybekötött együttes nótázás, jókedv, humor, barátságos együttlét. A Kandó Kálmán Korsó- és Gyűrűavató Szakestély az egyik legnívósabb eseményünk, amely során a gólyák felavathatják az első korsójukat, a végzősök pedig a kari logóval ellátott pecsétgyűrűjüket. Az esemény sajátossága, hogy a részvétel dresscodehoz kötött, kötelező megjelenési forma az elegáns ruházat továbbá az est programja vezetett. Átalában tavasszal tartjuk a tavaszi félév elején az Óbudai Egyetem központi, bécsi úti aulájában.

Szemeszteres bulik

Miután az első ZH-k hajrája lement, mindenki szeretne kicsit kikapcsolódni, és mi ehhez biztosítunk helyet a szemeszter nyitó bulin, hogy mindenki kibulizhassa magát, és kicsit kikapcsoljon a sok fáradt és stresszes áttanult éjszaka után. A hosszú szorgalmi időszak végén, de még a nehéz vizsgaidőszak kezdete előtt pedig jön a szemeszter záró, ahol kikapcsolódhatsz végre a barátaiddal, és kibulizhatjátok magatokból a stresszt és az elmúlt 14 hét fáradalmait.