Korsó- és Gyűrűavató Szakestély

Nagy örömünkre szolgál, hogy megrendezhetjük a 2022-es Kandó Kálmán Korsó- és Gyűrűavató Szakestélyt, melyre nagy szeretettel várunk minden 2021-es gólyát korsót és 2021/22-es végzős hallgatót gyűrűt avatni! Jelentkezni felsőbb éves hallgatóként is lehet, viszont előnyt élveznek a gólyák illetve a végzősök. Fontos! Csak azon végzett hallgatók tudnak gyűrűt avatni, akik 2021 végén vásároltak/rendeltek gyűrűt.
 
Rendezvény időpontja: 2021. március 4., péntek 18:00
Helyszíne: Bécsi út 96/B Központi aula
 
Az eseményen való részvételi díj 4000 Ft, amellyel megvásároljátok a névre szóló korsót, a sör illetve zsíros kenyér fogyasztást és a belépőt.
A részvételi díjat neptun rendszeren keresztül kell majd a regisztrációs időszakot követően befizetni, melyről bővebb információt küldünk a jelentkezőknek.
 
Dress code uraknak öltöny és nyakkendő (csokornyakkendő nem megengedett), hölgyeknek elegáns ing / blúz és kosztümnadrág A helyszínre 18:00-tól lehet belépni, a rendezvényt 19:00-kor kezdjük, kérjük időben érkezzen minden résztvevő! A rendezvény látogatása védettségi igazolványhoz kötött, melynek meglétét a beléptetés során ellenőrizzük!
 
Regisztrálni az alábbi űrlapon lehetséges február 8. 12:00-ig. A helyek száma korlátozott, túljelentkezés esetén a regisztráció dátuma mérvadó.
 
Kérdés esetén: korsoavato@kandohok.hu